LIELMAISI

Granulēts organiskais mēslojums kartupeļiem, graudaugiem, dārzeņiem, augļiem un siltumnīcu augiem.

Mūsu universālais mēslojums lielmaisos ir 100% dabisks. Tas uzlabo augsnes auglību, veicina dzinumu, lapu un sakņu attīstību, palielina ražu un tās kvalitāti un uzlabo augsnes un gaisa līdzsvaru. Mēslojums lielmaisos pieejams vairākās NPK (slāpekļa, fosfora, kālija) proporciju variācijās, piedāvājot dažādas priekšrocības, atkarībā no Jums vēlamā rezultāta. Mēslojuma granulu forma un izmērs ir īpaši piemērots izmatošanai sējmašīnās.

600 kg

PAREDZĒTS:

  • izmantošanai zemkopībā;
  • graudaugiem, pākšaugiem, dārzeņiem, augļu kokiem, ogu krumiem un siltumnīcu augiem;

LIETOŠANA: granulas piemērotas iestrādāšanai augsnē ar sējmašīnu kopā ar augiem. Ieteicamā deva ir 200-600kg uz hektāru. Produkts ir 100% dabisks, līdz ar to tas neapdedzinās auga saknes, un ar to nevarēs pārspīlēt – augs uzņems tik, cik tam ir nepieciešams.

UNIKĀLĀS ĪPAŠĪBAS:

Katrai NPK variācijai ir savas unikālās īpašības, taču visi

  • bioloģiski noārdās,
  • sastāvdaļas ir no pārstrādātiem ražošanas pārpalikumiem,
  • veicina stipras sakņu sistēmas izveidi.

SVARĪGI: granulas ir jāiestrādā augsnē pie auga saknēm, lai mēslojums nepaliek zemes virspusē. Pievērs uzmanību laistīšanai, jo dabisks mēslojuma granulas dabiski uztur mitruma līmeni augsnē, līdz ar to varētu būt, ka ir jālaista mazāk nekā esi ieradis.

SASTĀVDAĻAS: gaļas un kaulu milti, melase un kaļķakmens

UZGLABĀŠANA: produkts jāuzglabā vēsā un sausā vietā, pasargājot no tiešiem saules stariem.  Uzglabāt atsevišķi no cilvēku pārtikas un dzīvnieku barības, bērniem un dzīvniekiem  nepieejamā vietā. Ja produkts netiek tūlītēji izlietots, iepakojumu noslēdz un uzglabā vertikāli.

Thanks to Plantiboost my monstera has new leaves
Sam
Perfect pH for my lemon tree
Karlina Photographer
10 days ago I repotted my ivy, improving the soil with Plantiboost granules. 10 days have passed, and the effect of Plantiboost is already visible 👌 All the tops are driven by new leaves.
Ivy
It is so easy to use
Maria
Thanks to Plantiboost now everything is blooming and flourishing
Rita